Opblaas Beker of Bokaal

 

Deze opblaasbare beker of bokaal van 3,5 meter hoog is voor vele gelegenheden te gebruiken en zorgt zeker voor extra aandacht.
Ideaal bij sport evenementen, huldigingen of andere feestelijke gebeurtenis. 


Wanneer U bij ons een grote opblaas beker of bokaal huurt krijgt u deze compleet met alle toebehoren mee in een stevige opberg tas die in elke auto vervoerd kan worden. 
De opblaasbare beker of bokaal is eenvoudig door uzelf op te zetten, wanneer u het figuur uit de tas haalt, rolt u het figuur uit en sluit het aan op de meegeleverde blower. U steekt de stekker in een geaard stopcontact ( 230 volt ) en de ventilator blaast het figuur in een paar minuten op. Aan de beker of bokaal zelf zitten scheerlijnen zodat u met bijgeleverde haringen het figuur goed kunt vast zetten.

Bij bezorging verhuur door ons is opzetten van opblaasfiguur ook mogelijk:Indien wij het opblaasfiguur bij U thuis of bij de feestlocatie moeten bezorgen is het mogelijk dat wij het opblaasfiguur voor U opzetten. Dit dient U wel van te voren bij reservering kenbaar te maken omdat wij de benodigde tijd moeten inplannen. Voor het opzetten hebben wij nodig; een schone vlakke ondergrond van minimaal 2,5 x 2,5 meter en een geaarde stroomvoorziening 230 Volt ( normaal huisgebruik ) in de buurt waar het opblaasfiguur komt te staan. Voor het opzetten van het opblaasfiguur rekenen wij een tarief van € 15,00 (exclusief bezorg en ophaal kosten )

   Opblaas beker of bokaal  

 

Beker of bokaal 3,5 meter.
Inclusief banner naar keuze. 
 

Huurprijs dag voor het feest ophalen en dag na het feest retour inclusief btw € 65,- 

Extra huurdag € 15,- 
Borgsom € 50,-  
 Grondoppervlak circa 2x2 meter.

 

Huurperiode is dag voor het feest ophalen en dag na het feest retour.

Feestpaleislimburg
John F. Kennedylaan 15
6419BG Heerlen
GSM: 06-30326856

K.v.k. nummer 50635875
Btw nummer :NL001837921B97
Bankrekening: NL20INGB0005998722
t.n.v. Feestpaleislimburg


© Copyright Feestpaleislimburg