Retourbeleid en Borg

Per verhuur object betaald u eenmalig een borg, deze borg is voor ons een zekerheidsstelling, daar de waarde van het gehuurde veel hoger ligt als de huurprijs die u betaald. Indien de artikelen volgens afspraak in dezelfde staat geretourneerd worden, ontvangt u de borg weer gelijk retour of wordt deze binnen 5 werkdagen weer terug gestort op het rekeningnummer dat u heeft gebruik voor de betaling. 

Zowel voor levering als retour ontvangst worden onze goederen controleert op staat, volledigheid en functioneren. Alle artikelen dienen zoals ontvangen ook weer geretourneerd te worden.
Lees dan ook van te voren de instructie kaart goed door.

In de meeste gevallen kunnen we zonder problemen de borg betalen of terug storten, we doen ook niet moeilijk over een krasje. Het kan echter voorkomen dat de borg ingehouden moet worden dit kan gebeuren in de volgende situaties.

 

Wanneer wordt er borg ingehouden?

- Schade 

Indien er tijdens de huurperiode schade is ontstaan aan onze goederen dient deze schade vergoed te worden. De kosten voor deze schade worden in eerste instantie ingehouden van de borg, mocht de schade groter zijn, dan zullen de resterende kosten in rekening gebracht worden. U dient deze schade direct te melden bij het terug brengen.

- Niet Compleet

U brengt de artikelen niet compleet / volledig retour. Op dit moment houden wij de borg in totdat alles volledig geretourneerd is of verrekenen de kosten van de ontbrekende onderdelen met de borg. 

- Niet Schoon 

We doen er alles aan om elke klant schone materialen te leveren, zodat iedereen er plezier van heeft. Brengt u onze materialen niet schoon en droog retour dan zullen we kosten voor de reiniging inhouden van de borg. Mochten de reinigingskosten hoger zijn, dan zullen de resterende kosten in rekening gebracht worden.

- Te Laat Retour

Brengt u de artikelen later dan afgesproken retour dan zullen hier extra huur kosten voor in rekening gebracht worden die in eerste instantie van de borg ingehouden worden. 

 

Feestpaleislimburg
De Thun 150
6419XJ Heerlen
GSM: 06-30326856

K.v.k. nummer 50635875
Btw nummer :NL001837921B97
Bankrekening: NL20INGB0005998722
t.n.v. Feestpaleislimburg


© Copyright Feestpaleislimburg