Veel gestelde vragen

 1. Ons uitgangspunt zijn tevreden klanten. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht voor verhuur eyecatchers.

 2. Wanneer u bij ons een object huurt, kunt u zelf aangeven welke periode u het object wenst te huren.
  Zowel voor het ophalen als voor het terug brengen plannen wij samen met u een tijdstip dat schikt.
  Het opblaasfiguur kunt U de dag voor het feest ophalen en de dag na het feest terug brengen. Heeft u het opblaasfiguur meerdere dagen nodig, dit is mogelijk tegen extra huurdagen.

 3. Wanneer u het opblaasfiguur bij ons ophaalt krijgt u dit mee in een stevige tas welke prima vervoerd kan worden in ieder type personenauto.
  Het opzetten van een opblaasfiguur is zeer eenvoudig; wanneer u het figuur uit de tas haalt, uitrolt en vervolgens de stekker in het stopcontact steekt, zal deze binnen enkele minuten opgeblazen zijn. De ventilator doet het werk voor u. Aan de pop zelf zitten voldoende scheerlijnen zodat u met bijgeleverde haringen de pop goed vast kunt zetten. Het opzetten zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

  4. Bij bezorging verhuur door ons is opzetten van opblaasfiguur mogelijk:

  Indien wij het opblaasfiguur bij U thuis of bij de feestlocatie moeten bezorgen is het mogelijk dat wij het opblaasfiguur voor U opzetten. Dit dient U wel van te voren bij reservering kenbaar te maken omdat wij de benodigde tijd moeten inplannen. Voor het opzetten hebben wij nodig; een schone vlakke ondergrond van minimaal 2,5 x 2,5 meter en een geaarde stroomvoorziening 230 Volt ( normaal huisgebruik ) in de buurt waar het opblaasfiguur komt te staan. Voor het opzetten van het opblaasfiguur rekenen wij een tarief van € 15,00 (exclusief bezorg en ophaal kosten )

   

  5. Wanneer u een geboorte bord bij ons huurt, krijgt u deze mee met bijbehorende grondspies. Deze is gemakkelijk in de grond te draaien waardoor het geboortebord stevig vast komt te staan. Op het geboortebord zetten wij tevens de naam van uw baby op een apart klein bordje. Het is ook mogelijk het geboortebord op te hangen met bijgeleverde ketting aan bijvoorbeeld een balkon of vlaggenmast. ( ideaal voor als u in een etage woning heeft)

  6. Bezorging van het gehuurde object door Feestpaleislimburg is mogelijk. Kijk voor meer informatie bij bezorgkosten

  7. Onze verhuurprijzen zijn incl. 21% B.T.W. (tenzij anders vermeld) en o.b.v. zelf afhalen + retourneren te Heerlen. Naast het huurtarief vragen wij om een borg ( staat vermeld naast product zelf) en het tonen van een legitimatiebewijs. (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) De betaling van het huurbedrag dient contant of per pin voldaan te worden, de borg dient altijd contant en krijgt u ook contant terug bij terug brengen van het gehuurde object. 
  Ook is het mogelijk het huurbedrag van te voren over te maken op onze Bankrekening.

   

Feestpaleislimburg
De Thun 150
6419XJ Heerlen
GSM: 06-30326856

K.v.k. nummer 50635875
Btw nummer :NL001837921B97
Bankrekening: NL20INGB0005998722
t.n.v. Feestpaleislimburg


© Copyright Feestpaleislimburg